KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Dadağlı Ortaokulu

Eyl

8.sınıf öğrencilerimiz ;destekleme ve yetiştirme kursu online sınavı olacaktır.Sınava girmeyi unutmayınız️

Eyl

8.sınıfa geçen kıymetli öğrencilerimiz; okulumuzda hafta sonu LGS hazırlığıma faydalı kurs açılacaktır ,katılmak isteyenlerin dikkatine...Başvurularımızı yapalım...

May

Yaşadığımız bu zor günlerin ardından hepimize moral olması adına kermes düzenliyoruz.Hepinizi bekliyoruz:))

Ock

Değerli velilerimiz; mutlu bir aile ortamı,başarılı çocuklarımız için aile okulu kursuna kayıtlarımız devam etmektedir.Sizleri kayıt ve ayrıntılı bilgi için okul rehberlik servisine bekliyoruz.

Kas

Değerli velilerimiz; öğrenci,öğretmenlerimiz ve siz kıymetli velilerimizle bir takımız.Ve işbirliği içinde oldukça daha güçlü ve çocuklarımıza daha faydalı oluyoruz.12/11/2022 tarihinde saat 10:00 da okulumuzda genel veli toplantısı yapılacaktır bilginize..

2019-2023 STRATEJİK PLAN

HİZMET STANDARTLARIMIZ